Vraag & antwoord

Wat is het inwonerspanel Krimpenerwaard?

Inwonerspanel Krimpenerwaard is een diverse groep bewoners. Zij geven hun mening over onderwerpen aan de gemeente. Zo krijgt de gemeente een beter idee van de samenleving.

Waarom een inwonerspanel?

Met uw mening heeft de gemeente Krimpenerwaard een beter idee over de samenleving. Zo kan de gemeente u ook beter van dienst zijn. De gemeente wil graag dat de bewoners meedenken en betrokken zijn.

U geeft online uw mening over belangrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld leefbaarheid, sport, groen en dienstverlening.

Uw mening wordt niet altijd gebruikt voor nieuw beleid. Er zijn ook andere zaken die meespelen. De gemeenteraad beslist uiteindelijk over nieuw beleid.

Wie kan meedoen?

  • U woont in Krimpenerwaard;
  • U bent 16 jaar of ouder;
  • U heeft internet;
  • U heeft een eigen e-mailadres.

Meld u hier aan

Hoe werkt meedoen?

Meedoen is heel makkelijk.
U vult online uw gegevens in. Dan komt er een bevestiging op het scherm. Daarna ontvangt u een uitnodiging voor een onderzoek. Dit is niet meteen, maar later.

U krijgt de uitnodiging per e-mail. U klikt op de link voor de vragenlijst. Deze vragenlijst wordt geopend in uw internetbrowser. Uw antwoorden worden via het internet verzonden. U hoeft dus niets te printen en per post te sturen.

U mag zelf weten wanneer u de vragenlijst invult. In de e-mail staat een datum. Tot die datum kunt u de vragenlijst invullen. Meestal heeft u een week tot drie weken de tijd. Heeft u in die tijd de vragen nog niet af? Dan krijgt u nog een e-mail als herinnering. Er staat ook hoeveel minuten het invullen ongeveer duurt.

Wie is Research 2Evolve?

Research 2Evolve helpt de gemeente met de onderzoeken voor het inwonerspanel. Het is een onderzoeksbureau uit Hilversum. Zij doen het onderzoek en sturen de resultaten naar de gemeente. De gemeente weet niet welke inwoners hebben meegedaan.

Wilt u meer informatie over Research 2Evolve? Die vindt u op de website: www.research2evolve.nl

1 E-mailadres per persoon

Iedere deelnemer van het inwonerspanel moet een eigen e-mailadres gebruiken. Anders begrijpen we de antwoorden niet goed. Wilt u met meer personen in uw huishouden meedoen? Vraag dan extra e-mailadressen aan bij uw e-mailprovider.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, gebruik dan het contactformulier op deze site. U mag ook een opmerking of idee opsturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Ik wil mij afmelden

Wilt u niet meer meedoen met de onderzoeken? Gebruik dan het afmeldformulier. Daarna komt er een bevestiging van de afmelding op uw scherm. Wij verwijderen ook uw gegevens.